A new house at Flinders designed to take advantage of coastal and pastoral views and northern light. The brief was for a simple, timeless and quality design to withstand the rigors of living near the beach.

The client did not want ‘cutting edge contemporary design’ but a simple and timeless house made warm with materials and furnishings.

The completed house has been designed to take advantage of the various site aspects – north light on one side, views to the surf break on the south side and views to the rolling hills in the west.

The house has been designed and detailed to age and to last, both inside and outside. Selected materials will age well and include locally sourced stone work, recycled grey ironbark pergolas, cross cut travertine marble bench tops and oak floorboards.

 

NEWSLETTER SIGN UP