Spatial planning was key in giving new life to this eight-year-old home that has now been re-configured to create pleasing, open spaces with aspects to light and garden views.

Materials and joinery have been upgraded throughout, including doors, windows, staircase, flooring, fixtures and fittings, to create a home worthy of its Bayside location and its European family. 

Our client’s brief was for a ‘Hamptons’ style home but with a ‘European’ sensibility to suit her French heritage. Black stained Oak joinery and Grey Oak floors, soft grey walls and curtains, silver grey travertine, Calacutta marble and grey sisal have been combined to create a back drop for our client’s extensive collection of furniture, artifacts and paintings. The result is a textural, richly layered, warm family home.

 

NEWSLETTER SIGN UP